Forside Banner OLD version

Projekter under realisering

Fra små projekter med gadeteater til store internationale projekter

Foreningen Jelling Heritage samt kurator Ole Grangaard Olesen og leder af Verdensarv i øjenhøjde Flemming Midtgaard arbejder på flere spændende projekter. Flere af projekterne er et samarbejde med en eller flere af vores faste samarbejdspartnere.

Her under "projekter" samler vi et lille overblik, og man kan læse vores arbejds-beskrivelser af de projekter der pt. er under udvikling. Vi håber et overblik over spændvidden i Verdensarv i Øjenhøjde.

Du er altid velkommen til at henvende dig, hvis der er et af projekterne som har din interesse.

Img 20210830 162847

Kristen Streetart

Projekt “Kristen Streetart” er et nyskabende initiativ der forener det traditionelle konfirmationsforberedelse med FN verdensmål

Miss Take Ester Sartho 03

Gudinderne

Kongernes Jelling flytter ud på brostenene når 17 kvindelige streetartister maler Vikingetidens kvindelige guder og heltinder

5

Festival Camp

Et fleksibelt og dynamisk aktivitetsområde

Kunstmalere I Arbejde Paa Aarhus Oe (1)

Gavlmaleri

Duoen Birk og Krull udsmykker verdensarv

IMG 20210830 162731 HDR (1)

Klima Kunst

20220511 Square Version Magasine Example 3

Magasinet Verden i Øjenhøjde

FN´s 17 Verdensmål har fokus i nyt blad

Jelling Sognehus fra P-Pladsen

Peter Madsen i Jelling Sognehus

Babylonstårnet er også overforbrug, finanssektorens grådighed og vi menneskers "digitale ensomhed".

Konfirmander Urhistorien 04

Når biblen bliver visualiseret fanger det konfirmanderne

Tegneren Peter Madsen der har visualiseret både Det Nye Testamente og Det Gamle Testamente møder konfirmanderne. Udstiller sine værker fra Menneskesønnen og Urhistorien.

20221009 PODCAST Børn Jelling 013 Googleplus

PODCAST POPPOS JERNBYRD

Vi ansøger om midler til produktion af en infotavle og en podcast, der fortæller om religionsskiftet i Danmark - skiftet fra asatro til kristen tro - hvad der lå bag, både i en religiøs, kulturhistorisk og politisk kontekst. Infotavlen og podcasten knyttes til et netop udført kunstværk med titlen “Poppos Jernbyrd”. “Poppos Jernbyrd” er den folkelige kulørte fortælling, der forbindes med Kong Harald Blåtands beslutning om at lade danskerne kristne. Myten er af national historisk betydning og fortællingen kan knyttes til nutiden og derfor er det vigtigt at vi formidler kunstværket til skoleelever, konfirmander og turister.