Flaskefisk

Lysende Fisk i monumentområdet, 2.september, 2023

ti. d. 11. april 2023 kl. 08.32

ET LYSHAV AF FISK
Lysperformance med 10 store fisk - og mange små. De flotte performance en en del af "Nat i naturen - Naturen i monumentområdet". Forestillingen handler også om at sætte fokus på at beskytte livet i havet. "Plastik skal ikke flyde i vandet!" 


Figur og dukketeateret Teater Figuletta står bag denne magiske og storslåede lysperformance, hvor 10 store fisk med installeret lys bliver båret gennem byens gader. Byens lokalbefolkningen samt skoleklasser er inviteret til at møde op og gå med - gerne med deres egne små flaskefisk. Alle der møder op med en flaskefisk får udleveret en lille lysdiode til at komme i fisken.

Se hvordan du selv kan lave din egen flaskefisk her på instruktionsvideoen:
https://youtu.be/9_0dYSnxWh8

SE klip fra fiske performansen fra 2022 her:https://youtu.be/iACI1iBjmdg

Fiske Performance
20220612 Verdensarv Logo M Tekst 01 Big
Trekant fest Stempel
UN Logos