Grøntsagshøst

Jellings Grønne Festuge - 2024

Jellings Grønne Festuge, 2024, arr. af Verdensarv i Øjenhøjde afholdes torsdag den 29.august og i dagene 4+5+ 6+7+8. september. (Alle dage inklusive)

Jellings Grønne Festuge starter traditionelt med "Fællessang ved Højene", torsdag den 29. august klokken 18.30. Se programmet!

Røde Kors Center Jelling inviterer til keramik workshop onsdag den 4.9 på Røde Kors Skolen.

Torsdag aften den 5.9 arrangerer Rans Orden og Jelling Bibliotek en vandretur og en forfatteraften - i kombination.

Fredag eftermiddag den 6.9 er der rigtig mange aktiviteter ved Runecentret for både børn og voksne.

Fredag eftermiddag den 06. september er der brætspil, høstaktiviteter for børn, workshops med binding af halm- og blomsterkranse, social strik, dans og leg for børn. "Visité de bâtiments (bygningsvandring) - da middelklassen kom til Jelling" 

Fredag eftermiddag 06. september og lørdag 7.september er der workshops hvor du kan arbejde og eksperimentere med fokus på bæredygtigt byggeri. I samarbejde med Træfagsmestre for kvalitet og bæredygtighed. finansieret af Realdania mv.

Fredag aften den 06. september er der Grønt Høstgilde arrangeret i samarbejde med Familielandbruget LRS - Vejle/Jelling. Du skal selv have bestik og service med. Vi spiser deltagernes egen høst og "to-good-to-go" produkter fra SuperBrugsen, Maden tilberedes af UCL's kantine med hjælp fra studerende og børn fra Jelling. Der suppleres med flere lækkerier fra byens spisesteder. Sponsoreret af Jelling Sparekasses Fond, Liv i det lokale (Nordea), BID Jelling.

Lørdag den 7.9 er der markeder, talks om rewilding, død og eksistens, kunsthåndværks festival (FORM Festival) og meget mere.

Lørdag den 7. og 8. september afholdes LEGO FEST hvor du selv kan bygge og hvor du kan se storslåede tableauer bygget i Lego som du kan blive inspireret af. Et arrangement for hele familien. Mere i programmet. www.verdensarv.org/program

Studér programmet i detaljer -  og lad dig inspirere!