20220511 Square Version Magasine Landscape 06

Nyt gratis magasin ser dagens lys

Et positivt blad om FN´s 17 Verdensmål 

Med et farvestrålende design udkommer "Verden i øjenhøjde" både digitalt og på genbrugspapir. Alvorlige emner som "Den Grønne Omstilling", klima og fred i verden behandles seriøst, men altid i en optimistisk tone. Alle 17 Verdensmål belyses via en perlerække af inspirerende portrætartikler af  berømte, visionære og helt almindelige mennesker. 

 

Om Magasinet
En række af spændende mennesker interviewes og giver læseren praktiske løsninger som er genkendelige og kan forenes med et normalt liv med familie, venner, arbejde og skolegang. Der er flotte billedmontager af luksuriøs modetøj, alt sammen i bæredygtige materialer og med et blik på at fremstillingen ikke er sket under inhumane omstændigheder. Der er seje kokke, der inspirerer med vegansk og vegetariske opskrifter med brug af lokale råvarer. Emner og historier vi alle genkender i vores egen hverdag.

Få synlighed for Jeres Virksomhed og få et spændende virksomhedsportræt
Vi arbejder på  at udgivelserne kan sponsoreres af portrætartikler af erhvervsvirksomheder. Vi kan bidrage i familien og privat, men også vores virksomheder kan på forskellige måder bidrage til en bæredygtig udvikling af vores samfund. Derudover giver vi plads til at lokale sponsorer i Trekantområdet bakker op omkring initiativet.  "Verden i Øjenhøjde" vil udkomme en gang i kvartalet i det første udgivelsesår.

Hvad er Verdensmål og hvorfor er de vigtige?
I 2015 vedtog FN´s 193 medlemslande de 17 ny Verdensmål og de 169 delmål. Det nye omkring Verdensmålene er at FN nu ikke kun koncentrere sig om de fattigste lande, men at målsætninger nu gælder for alle lande, herunder naturligvis Danmark. Bæredygtighedsprincippet er reflekteret i alle de nye mål, eksempelvis er det nu vigtigt at vi ikke afhjælper fattigdom ved at skabe jobs, hvor der produceres uden hensyntagen til miljøet, og at vi skaber både forurening og  sundhedsmæssige udfordringer for befolkningen, en sådan løsning er ikke bæredygtig men afhjælper et problem på et område, men skaber nye miljø- og klimamæssige udfordringer og i den sidste ende er det en uholdbar og ikke en bæredygtig måde at arbejde på.

Redaktion
Hvem er producenter og og holdet bag?
"Team"