Byggebladet53

BRICK TRÆF - første weekend i september 2023

ti. d. 4. april 2023 kl. 12.03

Udover at børn og barnlige sjæle har mulighed for at lege med LEGO klodser vil en gruppe LEGO entusiaster sørge for at huset rummer store, flotte, spektakulære og fantastiske udstillinger bygget af LEGO klodser. Udstillinger man kan stå og fordybe sig i og blive fascineret af og eventuelt få inspiration fra, inden man selv begynder at bygge løs. Det sker som led i "Verdensarv i Øjenhøjde, 2023"

Byggepladen - LEGO registreret entusiastforening - har sagt ja til at komme til Jelling med en hel masse LEGO klodser og byggetegninger, så alle børn og barnlige sjæle kan få lov at bygge igennem. Mange har sikkert fulgt konkurrencen LEGO-Masters på TV og de der har ved hvor fantastiske byggerier man kan lave. De medbringer også en stor LEGO togbane hvor du selv kan få lov til at køre med togene.

LEGO tableauer

Ud over Byggepladens medlemmer der kommer og sørger for at du selv kan få fingre i klodserne så får vi også besøg af en gruppe døve mænd, der på forhånd har bygget nogen fantastiske og larmende LEGO tableauer som du kan beundre og lade dig inspirere af.

Hvordan skabes verdens bedste byggeoplevelse?
Vi får begge dage besøg af Jakob Slot Wojcik som arbejder i LEGOS udviklingsafdeling. Jakob vil fortælle og du kan stille spørgsmål. Kom og få et indblik i hvordan en LEGO byggevejledning bliver til. Hør bl.a. hvordan LEGO design processen foregår, fra ide til færdigt produkt og hvordan udarbejdelsen af byggevejledningen spiller en central rolle. Få indsigt i, hvordan LEGO koncernen arbejder på forskellige platforme og formater, for at tilbyde verdens bedste byggeoplevelse til LEGO byggere i alle aldre. 

Det bliver et rigtig HYGGE og BYGGEKLODS TRÆF denne weekend! 

Du kan tilmelde dig på billetto.dk

*Byggepladen er en forening af voksne LEGO entusiaster. Medlemmerne af Byggepladen mødes både online og i den virkelige verden til udstillinger og events.

20220409 105308
20230429 124216[1]
20230429 103610[1]
20230429 103546[1]

Få indsigt i, hvordan LEGO koncernen arbejder på forskellige platforme og formater, for at tilbyde verdens bedste byggeoplevelse til LEGO byggere i alle aldre. 

— Jakob Slot Wojcik, building instruction experienced specialist

20220612 Verdensarv Logo M Tekst 01 Big
Trekant fest Stempel