Marie I Fokus

Smagen af Verden - 2023

ma. d. 27. februar 2023 kl. 09.30

Få en fantastisk oplevelse! Sammen om Jelling vil invitere til en eftermiddag med velsmagende mad, sol i øjnene, grin og snak på tæpperne – søndag den 3. september, 2023 - hvor kokkene fra asylcenteret stolt serverer deres yndlingsretter i og omkring festteltet foran Seminariet (Stationsvej)

- Sidste år kunne Jellingborgerne smage mad lavet efter autentiske opskrifter fra Pakistan, Iran, Colombia, Georgien og Syrien. Mere end 250 borgere deltog i arrangementet. Det var virkelig en god oplevelse. Det er den succes vi nu ønsker at gentage fortæller Marianne Falkenstrøm, beboerinddragelseskonsulent ved Røde Kors i Jelling.

Kokkenes ambitioner er store. De vil alle sammen gerne servere al den bedste mad fra deres hjemlande, for at gengælde den gæstfrihed de oplever i Jelling. Så forbered dig på at de næsten ikke kan begrænse sig. Men med flot hjælp fra en masse frivillige vil det garanteret lykkes i fællesskab at komme i mål. 

Arrangementet er stadig under planlægning!

Sammen Om Jelling
16 Verdensmål