Wherda Arsianto 8Nh8jn0 Sjs Unsplash (1)

Kickstart 2021 - Verdensarv i øjenhøjde

fr. d. 14. maj 2021 kl. 16.40

I år afvikles "Kickstart 2021 - Verdensarv i øjenhøjde" i uge 35 . Denne gang som et pilotprojekt.

KORT FORTALT

Det gør vi i samarbejde med Røde Kors, Jelling Friskole, Jelling Vikingerne, Square One, UCL Historie Lab, Culinary Institute by Vejle Erhverv, Trekantområdets Festuge, Jelling Kirke, Kirstine Seligmanns Skole, Jelling Turist- og Handelsstandsforening, BID-samarbejdet, Jelling Lokalråd, erhvervsnetværket 'De Virksomme', Kongernes Jelling og mindst 20  andre medskabere i byen!

Ole Grangaard Olesen og Flemming Midtgaard samt foreningen Jelling Heritage har sammen med en række samarbejdspartnere taget initiativ til at skabe en årligt tilbagevendende “Verdensarvsuge” som hylder fællesskabet og UNESCO’s værdier og FN’s verdensmål!
Verdensarvsugen er en ugelang kulturbegivenhed, der tænkes afviklet hvert år  i  den første eller anden uge i maj måned.

                             

Verdensarvs ugen er åben for alle lokale, regionale og nationale aktører der ønsker at bidrage med samskabelse inden for formidling, uddannelse, kirke, kultur, idræt, leg og læring. 

Verdensarvsugen udtrykker et fællesskab omkring en fejring af vores fælles kulturarv og en glæde ved at skabe noget sammen: 

Det kan være vikinge-liv idræt, musik, mad, billeder, skulptur, teater,  læring, foredrag og workshops.