Byggebladet53

KLODSTRÆF: Byggepladen, LEGO's reg. entusiastforening kommer til Jelling - første weekend i september 2023

ti. d. 4. april 2023 kl. 12.03

Udover at børn og barnlige sjæle har mulighed for at lege med LEGO klodser vil en gruppe LEGO entusiaster sørge for at huset rummer store, flotte, spektakulære og fantastiske udstillinger bygget af LEGO klodser. Udstillinger man kan stå og fordybe sig i og blive fascineret af og eventuelt få inspiration fra, inden man selv begynder at bygge løs. Det sker som led i "Verdensarv i Øjenhøjde, 2023"

Byggepladen - LEGO registreret entusiastforening - har sagt ja til at komme til Jelling med en hel masse LEGO klodser og byggetegninger, så alle børn og barnlige sjæle kan få lov at bygge igennem. Mange har sikkert fulgt konkurrencen LEGO-Masters på TV og de der har ved hvor fantastiske byggerier man kan lave.

Ud over Byggepladens medlemmer der kommer og sørger for at du selv kan få fingre i klodserne så får vi også besøg af en gruppe døve mænd, der på forhånd har bygget nogen fantastiske og larmende LEGO tableauer som du kan beundre og lade dig inspirere af.

Det bliver et rigtig HYGGE og BYGGEKLODS TRÆF denne weeend! 

Den endelige planlægning sker først i løbet af forårert

*Byggepladen er en forening af voksne LEGO entusiaster. Medlemmerne af Byggepladen mødes både online og i den virkelige verden til udstillinger og events.

20220409 105308
Legomasters Billede